play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Ladies & Gentlemen Night večeras na gradskom bazenu

Novi Travnik večeras očekuje prvo izdanje tzv. “Ladies night” događaja. Ipak, ovaj zabavni koncept evenata za dame, proširen je i na gospodu, kako bi Novotravničanke, ali i Novotravničani zajedno uživali u jednom drugačijem događaju.

“Ladies and Gentlemen Night” bit će upriličen po prvi put u ovom gradu i to na jedinstvenoj lokaciji, gradskom bazenu. Naime, radovi rekonstrukcije ovog prekrasnog zdanja su pri kraju i on će uskoro zasjati u punom sjaju. Stoga će ovaj zabavni događaj namijenjen svim žiteljima Novog Travnika, ali i gostima, biti odlična prilika za predstaviti ga javnosti.

Također, događaj je još jedan od načina proslave i poklon svim građanima za 75. rođendan Novog Travnika.

Za odličnu zabavu su angažirani istinski umjetnici, predvođeni Amelom Ćurićem i suprugom Jelenom koje prati vrhunski bend glazbenika. Amel Ćurić, poznati bh glazbenik, pobjednika prvog bosanskohercegovačkog reality showa nastupa po cijeloj regiji ali i šire i po prvi put, zabavljat će i Novotravničane.

Osim njega, nastupit će i mladi bh. saksofonist Mirza Sijerčić te Lejla Piljević Kezo jedna je od najboljih bosanskohercegovačkih violinistica.

Svjetlosni efekti, koktel majstor, pokloni i brojna druga iznenađenja za sve posjetitelje bit će samo dio cjelovečernjeg programa koji će početi u 20 sati, a događaj će posebno upotpuniti izložba fotografija “San o jednom bazenu” nagrađivanog novotravničkog fotografa Nikole Franjića.

Organizator događaja je Općina Novi Travnika u suradnji s javnim poduzećem ORŠK te udrugom Arka, dok su isti podržali tvrtka BNT-TMiH d.d. Novi Travnik, JP EP HZ HB, Minsitarstvo obrazovanja, mladih, znanosti, kulture i sporta ŽSB te brendovi Juicy i Maraska.

0%