play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Večeras izložba slika škole slikanja RadoGOST

Izložba slika škole slikanja u organizaciji UG “Centar za kulturu življenja” RadoGOST bit će upriličena danas u novoobnovljenim prostorijama atomskog skloništa u Novom Travniku, s početkom u 18.00 sati.

Ovo je već peta po redu izložba RadoGOST Škole slikanja pod vodstvom novotravničke umjetnice i profesorice likovne umjetnosti Brane Đurović-Puljić, i ujedno je posljednja najavljena aktivnost UG RadoGOST u okviru ovogodišnjeg programa Dana Općine Novi Travnik.

Ovogodišnji polaznici škole slikanja čiji će radovi biti izloženi su: Jozefina Grubešić, Bernarda Suban, Altijana Mameledžija, Indira Androšević, Sara Gabrić, Marija Gabrić, Iva Gabrić, Franciska Dujo i Marko Džambas.

Na izložbi će sa svojom glazbenom izvedbom na harmonici nastupiti i Emanuel Gabrić, učenik IV. razreda harmonike u klasi nastavnika Ljubomira Majstorovića, OGŠ Jakova Gotovca u Novom Travniku.

Izložba RadoGOST škole slikanja već je druga po redu izložba koja će biti upriličena u obnovljenim prostorijama novotravničkog atomskog skloništa, nakon već održane izložbe slovenskog slikara Dareta Trobeca, u organizaciji MZ Bare i UG RadoGOST.

Uoči službenog otvorenja atomskog skloništa na Trobecovoj izložbi, slikari RadoGOST-a su također oslikali zidove i time doprinijeli ljepšem uređenju atomskog skloništa čiji će prostor od sada služiti za, nadamo se, nove i ljepše svrhe.

Iz udruženja RadoGOST pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na izložbi koja će biti i prodajnog karaktera.

0%