play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Alka Vuica predstavila “Svadbu bez kumova”

Alka Vuica, legendarna pjevačica i autorica koja je obilježila domaću glazbenu scenu brojnim hitovima, predstavlja svoju novu pjesmu “Svadba bez kumova”.

Refren pjesme koji kaže “Što je svadba bez kumova, što je život bez drugova!”, odmah ulazi u uho i nosi univerzalnu poruku o važnosti prijateljstva i zajedništva. Pjesma je zarazni zabavnjak sa spotom koji nosi nostalgičan vintage štih, što je dodatno naglašeno kadrovima koji su snimljeni u prekrasnom Umagu.

Režiju i art direkciju spota potpisuje Šime Eškinja, snimanje i montažu Željko Jurešić, dok su za styling zaslužni Versage Butique i Matija Vuica.

Glazbu za pjesmu potpisuje Marko Vicković, koji je zajedno s Alkom Vuicom i autor teksta. Aranžman su zajednički osmislili Marko Vicković i Mislav Sirovina, a kombinacija ovih talentiranih autora rezultirala je pjesmom koja plijeni pažnju i poziva na ples.

Alka Vuica poznata je po svojoj autentičnosti i sposobnosti da kroz glazbu prenese snažne emocije. Njena karijera traje desetljećima te svaka nova pjesma donosi nešto svježe i uzbudljivo pa tako i “Svadba bez kumova” nije iznimka.

0%