play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Baby Lasagna započinje svjetsku karijeru

Baby Lasagna potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom.

28-godišnji glazbenik potpisao je za Polydor Germany / Universal Music Hrvatska što će mu omogućiti pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe. Marko se viješću pohvalio i na Instagramu te istaknuo da je snimio novu pjesmu.

“Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici.

Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam podijeliti sa svima. Također, u pripremi je i album na kojem će biti puno novog zvuka. Presretan sam što ću ovo izdanje predstaviti publici, jedva čekam vidjeti i čuti reakcije. S nestrpljenjem iščekujem vidjeti što donosi budućnost”, izjavio je.

Podsjećamo, Baby Lasagne ove je godine s pjesmom Rim Tim Tagi Dim predstavljao Hrvatsku na Eurosongu i osvojio drugo mjesto. Iako je nakon Eurosonga najavio da će ove godine nastupati u Hrvatskoj, a potom u 2025. kreće po Europi, situacija se promijenila. Baby Lasagna ove godine već ima mnoštvo zakazanih koncerata, a među njima su i datumi u Poljskoj i Italiji. 

0%