play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici Novotravničke Petice!

Danas je po četvrti put, ulicama Novog Travnika, istrčana Novotravnička petica. U muškoj konkurenciji slavio je Uroš Gutić, a u ženskoj Emina Alagić. Najbrža Novotravničanka je Tea Papić, a najbrži Novotravničanin bio je Rijad Zaimović.

Uroš Gutić ponovno je dokazao svoju dominaciju u svijetu trčanja osvojivši četvrti put zaredom ovu prestižnu utrku, koja se održava u sklopu obilježavanja Dana općine.

Drugo mjesto pripalo je Džemalu Bukviću, a treće mjeato osvojio je Hadis Kozlo.

U ženskoj konkurenciji slavila je Emina Alagić sa vremenom 16:18:46, drugoplasirana je bila Alma Hrnjić, a treće mjesto pripalo je Ameli Trožić.

Utrka, koja se održava svake godine i privlači natjecatelje iz cijele zemlje, postala je sinonim za izazov i prestiž, a Gutićeva pobjeda dodatno potvrđuje njegov status u trkačkom svijetu.

Prije glavne utrke na start su izišli oni najmlađi pokazavši sportski duh i fair play. Naravno, bez obzira na rezultat na startu si ih čekale medalje i sladoled za osvježenje.

Sudionici i posjetitelji su uživali u bogatom pratećem programu, uključujući glazbene nastupe, štandove s hranom i pićem te aktivnosti za sve uzraste.

0%