play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U ponedjeljak ne propustite Sportske igre mladih u Novom Travniku

U ponedjeljak, 03.lipnja u okviru 14. sezone Plazma Sportskih igara mladih i ove godine će se održati SIM Dan sporta u Novom Travniku.

Aktivnosti počinju u 10 sati na trgu ispred zgrade Općine, gdje će se okupiti djeca od 1. do 5. razreda osnovnih škola. Načelnik Stjepan Dujo će, zajedno sa predstavnicima svih škola (pojedinci koje su predložile škole, uzimajući u obzir uspjeh, vladanje i vannastavne aktivnosti) upaliti SIM plamen prijateljstva, te će time označiti početak natjecanja u Novom Travniku.

Nakon kratkog revijalno-zabavnog dijela, najmlađi sudionici natjecat će se u graničaru/igri između dvije vatre i atletici. Od 11h u gradskoj sportskoj dvorani počet će natjecanje u odbojci.

Kako sve aktivnosti/natjecanja održati u jednom danu, u Novi Travnik SIM se ponovno vrača 13.6., tako da će kroz dvodnevne aktivnosti biti dio Dana općine.

Toga dana održat će se natjecanja u malom nogometu, košarci i rukometu za djevojčice i dječake u nekoliko kategorija, a najstarija kategorija u kojoj se održavaju sva ovogodišnja natjecanja na nivou regije je 2008. godište.

Istog dana, od 19 sati održat će se koncert Dženana Lončarevića, što je ujedno način da zajedno proslavimo Dan općine.

0%