play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Koncert Atomskog skloništa okupio veliki broj obožavatelja

Bogati ovogodišnji program Dana općine Novi Travnik u sklopu kojeg su se održale mnoge manifestacije, sinoć je upotpunjen koncertom skupine Atomsko sklonište. 

U jedinstvenom ambijentu novotravničkog Atomskog skloništa, u odličnoj rock svirci uživali su mnogi ljubitelji ove legendarne grupe pjevajuči poznate hitove kao Žuti kišobran, Pomorac sam majko, Treba imat dušu te mnogim drugim.

Prije samog koncerta, frontmen grupe Bruno Langer izrazio je zahvalnost na pozivu te poslao poruku mira, slobode i ljubavi: “Nažalost, danas smo svjedoci da svaki dan neka atomska bomba prijeti s neke strane, neki luđak prijeti atomskim bombama, a mi ćemo večeras ovdje njima svima prijetit s ljubavlju. To je poruka ovog koncerta večeras. Ljubav, sloboda za sve ljude to je moje načelo. Da se nisam rukovodio tim principima nebi nikad bio roker.”

Bruno je dodao da je ove godine punih 60 godina od kad je počeo svirati, te da se nada da će ga zdravlje poslužiti da se i dalje bavi glazbom. Naglasio je da je njemu kao osobi, a i cijelom bendu ukazana jedna velika čast da budu na otvorenju preuređenog Atomskog skloništa koji će, kako se nada, prostor zaživjeti te postati tvornica kulture.

Organizator događaja je MZ Bare, a njihov predsjednik Josip Mlakić zahvalio je volonterima na pomoći oko uređenja prostora, te Općini Novi Travnik na potpori. Također je najavio slične aktivnosti u budućnosti.

0%