play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Izrada regulacijskog plana za područje “Centar”

Održan je radni sastanak s predstavnicima tvrtke “Urbis centar” iz Banja Luke, koja je zadužena za izradu regulacijskog plana za područje “Centar”. Nakon niza godina čekanja, konačno se pristupa rješavanju ovog pitanja koje je od ključne važnosti za razvoj užeg urbanog područja. Ovaj plan ima za cilj unaprijediti urbanističko planiranje, infrastrukturu i sveukupnu funkcionalnost centra grada, što će donijeti brojne benefite građanima i poslovnoj zajednici.

Predstavnici “Urbis centra” prezentirali su inicijalne nacrte i strategije, koji će voditi izradi plana. Uključeni su aspekti kao što su održivi razvoj, prometna rješenja, javne površine i zelene zone. Na sastanku su se razmatrali prijedlozi i prikupljale povratne informacije kako bi se osiguralo da krajnji plan zadovolji potrebe svih zainteresiranih strana i doprinese kvalitetnijem životu u centru grada. 

Ovaj korak predstavlja značajan pomak ka modernizaciji i prilagodbi urbanog centra potrebama 21. stoljeća, stvarajući osnovu za buduće projekte i investicije.

0%