play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Počinje glavni dio teniskog turnira u Kiseljaku

Okončan je kvalifikacijski dio teniskog turniru “Juicy Kiseljak open 2024” koji se na terenima Teniskog kluba Elliptic u Kiseljaku igra u jubilarnom, 25. izdanju.

Ovime je kompletiran glavni dio ždrijeba u kojem nastupaju 32 igrača. Do glavnog dijela turnira preko kvalifikacija stigli su Michel Hopp, Stefan Latinović, Marko Mesarović, Noa Vukadin, Oskar Oliver Stuchlik, Thomas Patton, Alen Mujakić i Ivan Kazakov.

U glavnom dijelu turnira nastupaju igrači iz 20 različitih država i 6 kontinenata od kojih najviše predstavnika ima Njemačka (5), slijede Australija, Srbija i Rusija sa po tri predstavnika. Bosna i Hercegovina ima dva predstavnika ove godine, Ivan Biletić i Vladan Tadić nastupaju s pozivnicama a osim BiH, dva predstavnika ima i Japan. Hrvatska ima jednog predstavnika, a to je Noa Vukadin koji je uspješno prošao kvalifikacije.

Po jednog predstavnika u glavnom ždrijebu imaju i Poljska, Egipat, Uzbekistan, Švicarska, Brazil, Čile, Argentina, Velika Britanija, Slovačka, Turska, Danska, Sjedinjene Američke Države te Češka.

Bogat dan je pred nama i danas na ovom ITF teniskom turniru vrijednog 25 000 američkih dolara.

Kiseljačani sa nestrpljenjem očekuju nastupe u singlu i dublu 17-godišnjeg Ivana Biletića koji će u svom Kiseljaku po prvi put nastupiti u glavnom dijelu turnira.

Ulaz na sve mečeve je besplatan a dio njih možete pratiti i uživo putem stranice https://live.itftennis.com/en/live-streams/video.php?vid=50391615

0%