play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

10.000 KM za edukacijsko-rehabilitacijski centar Duga

JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar “Duga” u Novom Travniku primila je donaciju od 10.000 KM, prikupljenu prodajom ulaznica na humanitarnoj utakmici između zvijezda Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Iz Centra „Duga“ izrazili su zahvalnost organizatorima i pokroviteljima, naglašavajući značaj ove donacije. “Sredstva ćemo iskoristiti za potpuno opremanje prostorija Centra s odgovarajućim ugradbenim namještajem, tako da ćemo se konačno riješiti dotrajalog namještaja”, izjavila je ravnateljica Centra „Duga“ Sonja Nikolić Jurišić.

Organizatori su istaknuli svoje zadovoljstvo realiziranom akcijom, naglašavajući kako su sva očekivanja ispunjena. “Prodali smo 1.000 ulaznica i sav novac od toga donirali. Još jednom želim izraziti zahvalnost gledateljima, kao i humanim zvijezdama oba tima, jer bez njih i bez partnera ovo ne bismo mogli ostvariti”, dodao je Ivica Džambas, organizator utakmice.

Načelnik Općine Novi Travnik, Stjepan Dujo, također je izrazio potporu Centru “Duga” i najavio daljnju pomoć. “Prema projektu, sav dodatni novac koji bude potreban za opremanje prostorija Centra osigurat će Općina“, istaknuo je načelnik Dujo.

Nogometna utakmica humanih zvijezda BiH i Hrvatske organizira se s ciljem pružanja podršku raznim humanitarnim projektima i ustanovama od značaja.

0%