play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Veliki uspjeh za klub i grad: “Lugan Team” predstavlja BiH na Balkanskom Prvenstvu u Kik Boksu

Novi Travnik se ponosi! Članovi Kluba borilačkih sportova “Lugan Team” iz našeg grada dobili su poziv da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na Balkanskom prvenstvu u kik boksu. Takmičenje će se održati od 30. maja do 2. juna 2024. godine u Baru, Crna Gora. Ovo je izvanredna prilika za naše sportiste da pokažu svoje vještine na međunarodnoj sceni i promovišu naš grad na najbolji mogući način.

Naša Reprezentacija

Pozvani članovi “Lugan Teama” su:

  • Amar Lugan
  • Lejla Lugan
  • Safer Habibović
  • Avdo Mehmedović

Pod vodstvom iskusnog trenera Ermina Lugana, ovi sportisti su spremni da daju svoj maksimum i donesu odlične rezultate za našu zemlju.

Pripreme i Očekivanja

Ermin Lugan, trener koji je već dugo godina posvećen razvoju borilačkih sportova u Novom Travniku, ističe kako je ovo priznanje rezultat dugogodišnjeg napornog rada i truda cijelog tima.

Lokalna zajednica je oduševljena uspjehom svojih sugrađana. Mnogi su već najavili svoju podršku, kako na društvenim mrežama, tako i kroz organizaciju različitih događaja koji će pomoći sportistima da se financijski i moralno pripreme za ovo značajno takmičenje.

Značaj za Grad Novi Travnik

Uspjeh “Lugan Teama” ima poseban značaj za Novi Travnik. Ovaj događaj nije samo sportski uspjeh, već i prilika da se grad promovira kao centar borilačkih sportova u regiji. Očekuje se da će ovaj uspjeh dodatno motivisati mlade ljude da se uključe u sport i slijede svoje snove.

Poziv članova “Lugan Teama” u reprezentaciju BiH za Balkansko prvenstvo predstavlja veliki korak naprijed za klub i grad Novi Travnik. Svi naši sportisti, uz podršku trenera i zajednice, spremni su da se bore za najviše pozicije i donesu nove medalje u našu sredinu. Sretno Amar, Lejla, Safer, Avdo i treneru Ermine!

Novi Travnik je uz vas!

0%