play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Priključite se projektu “Vitae est – Život je”

Gradsko kazalište mladih Vitez poziva sve mlade ljude koji su spremni inspirirati, učiti i djelovati kako bi zajedno stvorili pozitivne promjene u našoj zajednici da se pridruže u projektu “Vitae est – Život je”, koji realizira ova organizacija.

“Želite li izraziti svoje ideje, misli i osjećaje kroz književnost ili likovnost? Ili možda želite aktivno sudjelovati u rješavanju društvenih pitanja kroz interaktivni forum teatar? Bez obzira na vaše interese i talente, imamo priliku za vas!

Natječaj literarnih i likovnih radova:

Pozivamo mlade kreativce da nam se pridruže u izražavanju svojih ideja o volonterizmu, aktivizmu i društvenom angažmanu kroz književne tekstove ili likovne radove. Vaša umjetnost može inspirirati i potaknuti druge na akciju!

Organizacija forum teatra:

Želite li podijeliti svoja iskustva, dileme i ideje vezane uz volonterizam i aktivizam? Pridružite nam se u interaktivnom forum teatru gdje ćete imati priliku aktivno sudjelovati u rješavanju problema i promišljanju društvenih pitanja.

Važno je da zajedno stvorimo inkluzivno i poticajno okruženje koje će vam pružiti priliku da se izrazite, naučite i djelujete na način koji će vam omogućiti da postanete aktivni članovi svoje zajednice.

Ako ste spremni pridružiti se našem projektu i doprinijeti pozitivnim promjenama, javite nam se na brojeve telefona 062/554-887, 060/305-4887 I 061/823-089 ili putem e-maila: vitaeest2024@gmail.com.

Također, za više informacija pratite i naše kanale na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaša aktivna uloga može napraviti veliku razliku! Pridružite nam se u stvaranju bolje budućnosti za sve nas.”, naveli su iz GKM-a.

0%