play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Judo klub Zmaj ostvario izvanredne rezultate: Šest državnih medalja i plasman na Balkansko prvenstvo

Judo klub Zmaj ove godine može se pohvaliti izuzetnim uspjesima na državnom nivou, osvojivši ukupno šest medalja. Ovi sjajni rezultati rezultat su posvećenog rada i truda članova ovog kluba i njihovog trenera. Osim toga, četiri natjecatelja izborila su plasman na prestižna Balkanska prvenstva, predstavljajući ne samo ovaj klub, već i cijelu državu.

Posebnu pažnju zaslužuju sljedeći natjecatelji koji su se svojim rezultatima kvalificirali za Balkanska prvenstva:

  • Imran Mehanović – Podgorica, Crna Gora
  • Hamza Hodžić – Kluž, Rumunija
  • Zara Šerifović
  • Edim Duzan – Bitolj, Makedonija

Poseban uspjeh Hamze Hodžića

Jedan od najistaknutijih natjecatelja Judo kluba Zmaj ove godine bio je Hamza Hodžić, koji je na Državnom prvenstvu za starije pionire održanom u Vitezu osvojio treće mjesto. Ovim rezultatom Hamza je osigurao svoj plasman na Balkansko prvenstvo u Klužu, Rumunjska. Čestitamo Hamzi na ovom izvanrednom uspjehu i želimo mu mnogo sreće na predstojećem natjecanju.

Nastavljamo dalje

Ovi uspjesi samo su početak za Judo klub Zmaj, koji se ponosi svojim članovima i njihovim postignućima. Nastavit ćemo ulagati u razvoj naših mladih sportaša, pružajući im najbolje moguće uvjete za trening i natjecanje.

Svim natjecateljima koji su se kvalificirali za Balkanska prvenstva želimo uspjeh i odlične rezultate. Nastavit ćemo vas pratiti i podržavati na vašem sportskom putu!

0%