play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

“Rišpet” novom pjesmom poziva na zajednički bijeg na neko lijepo mjesto

Kada je riječ o Rišpetu, glazbenih iznenađenja nikada ne manjka. Raspjevana ekipa je novim singlom Ajmo dušo pobić negdi najavila svoju ljetnu turneju.

Sudeći po riječima “tate” Rišpeta Pere Kozomare, nova pjesma ne zaostaje za njihovim najvećim hitovima koji žare i pale plesne podije. Uz Peru koji je napisao glazbu, aranžerski se pobrinuo Leo Škaro, a mogu se pohvaliti i novom suradnjom sa Alkom Vuicom čiji se potpis nalazi na stihovima.

Ajmo dušo pobić negdi vodi se prepoznatljivom ljubavnom tematikom koja ukazuje na važnost pronalaska vremena za sebe i voljenu osobu kao i zajednički bijeg na neko lijepo mjesto. Osim na Youtubeu, pjesma se može poslušati i na platformama poput Spotifya, Deezera, Tidala, Apple Musica…

Objavili su i videospot, a primoštenska plaža Velika Raduča nakratko je zauzela mjesto glavne kulise za potrebe snimanja. Za kadrove se pobrinuo Željko Petreš.

“Želja nam je bila da u ove bezlične i bezbojne dane, gdje smo svakodnevno bombardirani surovom stvarnošću koja nam istovremeno, htjeli to ili ne, prodire u našu intimu, napravimo za sebe jednu malu oazu sreće. Iako svjesni da jednom pjesmom ne možemo mijenjati čitav svijet, ali ipak, ovim malim doprinosom u traženju našeg malog utopijskog sunčanog mjesta pod suncem, želimo bar na kratko izvući osmijeh na lice svima koji će slušati ovu našu ljetnu pjesmu sreće Amo dušo pobić negdi”, kazao je Ivo Amulić, prvi glas Rišpeta.

0%