play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Hoće li se ukinuti VAR u engleskoj Premier ligi?

Klubovi engleske nogometne Premier lige glasat će u lipnju o mogućem ukidanju VAR tehnologije od sljedeće sezone, a to sve nakon prijedloga Wolverhamptona, tvrdi BBC.

Sve je više aktera engleskog nogometa koji zagovaraju potrebu ukidanja VAR tehnologije.Legende Manchester Uniteda složili su se sa stavom Wolverhamptona i nadaju se da će se on ukinuti za sljedeću sezonu.

”Moj stav je jasan, VAR je oduzeo sav užitak u igri. Vi ste strijelac i zabijete gol, morate čekati da slavite, navijači moraju čekati da slave. Mislim da je bolje pustiti sucima da sude i shvatiti da će pogriješiti, ali radije bih gledao igru bez VAR-a”, rekao je Wayne Rooney.

I Roy Keane se osvrnuo na VAR: ”Svaki vikend govorimo o odlukama čak i više nego u danima kada nije bilo VAR-a, prihvaćali biste odluke koje ponekad idu za vas, a ponekad protiv. Ne podupirem VAR i slažem se da on usporava igru”, rekao je Keane.

Podsjetimo, klubovi Premier lige sastaju se u Harrogateu 6. lipnja, a 14 klubova morat će glasati za ukidanje VAR-a kako bi se on izbacio u nadolazećoj sezoni.

0%