play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Robot podržao akciju “Hrana za bebe za 0% marže”

Nakon što je objavljeno sudjelovanje određenih prodajnih objekata u društveno odgovornoj akciji “Hrana za bebe za 0% marže” domaća kompanija Robot samovoljno je odlučila pružiti svoju podršku te se i sama priključiti akciji.

Iz firme Robot su izjavili da se raduju sudjelovanju u projektu te navode kako će se uvijek priključiti i iskazati podršku svim projektima koji mogu uticati na boljitak zajednice.

U sklopu ovog projekta pod sloganom “Bez marže za najmlađe” Robot tržni centri širom BiH će se odreći marže na širok asortiman baby prehrane koji obuhvata kašice, sokiće kao i zamjenu za majčino mlijeko.

“Vrlo nam je važno da pored osnovne stavke kvaliteta našim kupcima osiguramo i faktore koji će osigurati da mogu uživati u bezbrižnijoj kupovini u godinama koje su presudne za obitelj i razvoj iste. U cilju nam je da roditeljima makar malo olakšamo izazovne godine roditeljstva te našim najmlađim osiguramo raznovrstan i zdrav baby prehrambendi asortiman po povoljnim cijenama.”, kazali su iz Robota.

Akciji počinje od 20. svibnja ove godine a trajat će sve do završetka 2024.

Robot tržni centri pozivaju sve kupce da ih posjete i uvjere se u pristupačnost i kvalitet koji ih već dugi niz godina čini vodećim partnerom za trgovinu svakog domaćinstva.

0%