play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Nizozemska diskvalificirana s Eurosonga

Nizozemski predstavnik Joost Klein neće se natjecati na večerašnjem finalu Eurosonga u Malmöu, priopćili su organizatori Eurosonga. Veliki je ovo šok, Nizozemac je bio jedan od favorita publike, brojni su njegovu pjesmu vidjeli u samom vrhu…

U kratkom priopćenju stoji :- Švedska policija istražila je pritužbu jedne članice produkcijske ekipe nakon incidenta koji se dogodio nakon njegovog nastupa u polufinalu u četvrtak navečer. Dok pravni proces traje svojim tijekom, ne bi bilo prikladno da on nastavi s natjecanjem.

Nadalje se navodi da u u ovaj incident nije bio uključen nijedan drugi izvođač ili član druge delegacije- poručili su, pa dodali: – Zadržavamo politiku nulte tolerancije prema neprimjerenom ponašanju na našem događaju i predani smo pružanju sigurnog radnog okruženja za svo osoblje na natjecanju. U svjetlu ovoga, ponašanje Joosta Kleina prema članu tima smatra se kršenjem pravila natjecanja.

Veliko finale 68. natjecanja za pjesmu Eurovizije nastavit će se s 25 pjesama.Nizozemski fanovi ranije su zaprijetili da će bojkotirati natjecanje ukoliko Joost ne nastupi. Trebao ih je predstavljati pjesmo ‘Europapa’, a nije nastupio niti na jučerašnjoj generalnoj probi. 

0%