play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Federalna vlast oduševljena razvojem Novog Travnika

U službenom posjetu Novom Travniku, danas, 8. svibnja, boravila je predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara, s ministrom prostornog uređenja FBiH, gospodinom Željkom Nedićem.

Tom prigodom održan je sastanak u Općini Novi Travnik na kojem se razgovaralo o aktualnim temama i projektima koji su od interesa za ovu regiju.

Nakon sastanka prisutni su pogledali građevinske radove na glavnoj prometnici, gradskom bazenu, također su posjetili i Gradsku sportsku dvoranu te Srednju školu koja je u završnoj fazi izgradnje.

Predsjednica FBiH, Lidija Bradara, iskazala je zadovoljstvo učinjenim te smatra da će Novi Travnik uskoro dobiti status grada: “Zadovoljstvo mi je danas biti u Novom Travniku, vidjeti sve ove započete, završene i poluzavršene projekte. Istinski se radujem sve mu što smo uspjeli napraviti u ovom gradu koji je poprimio obrise grada i ja se nadam da će uskoro i postati i prvi grad u Središnjoj Bosni. U svakom slučaju svi infrastrukturni projekti i sve što se radi u Novom Travniku to zaslužuju i pokazuju da je Novi Travnik jedan lijepi grad. Drago mi je da naš načelnik Stjepan Dujo ima toliko entuzijazma, sa svojim suradnicima, da ustraje u svim ovim projektima.”

Načelnik Dujo zahvalio je delegaciji na posjeti, te naglasio kako se nada da će se novotravnički učenici na jesen useliti u novu školu.

“Danas smo imali priliku obići radove – glavnu gradsku prometnicu, kao i gradski bazen koji je pri završetku. Gradsku sportsku dvoranu na kojoj smo, zahvaljujući ministarstvu prostornog uređenja i građenja Vlade FBiH, obnovili krov te se nadamo da će se u budućnosti radovi završiti i po pitanju grijanja. Srednja škola u kojoj se nalazimo, također je jednim dijelom financirana od strane iz proračuna Vlade FBiH od koje je bilo osigurano 2 milijuna KM, zahvaljujući Lidiji Bradari, tada zastupnici. Prema onome što vidimo, kroz dva mjeseca možemo očekivati potpuni završetak građevinskih radova na ovoj školi. Dužan sam naglasiti kako je potpisan ugovor sa izvođačem radova za pristupnu cestu prema školi. Nadam se i vjerujem kako će na jesen naši školarci imati priliku ući u ove prostorije i da svi zajedno krenemo u novu školsku godinu.”, kazao je načelnik Stjepan Dujo.

0%