play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Bez konkurencije! U ovoj državi žive najljepši muškarci

U kojoj državi svijeta žive najatraktivniji muškarci? Mapa Europe objavljena na platformi X grafički pokazuje mišljenje stanovnika različitih zemalja i gdje po njima žive najljepši muškarci.

Kako su zemlje podijeljene po bojama, vidljivo je da je na karti dominantna žuta boja koja označava Italiju, a muškarce iz ove zemlje smatraju najatraktivnijim najvećim dijelom Europe.

Talijani su najatraktivniji za Španjolce, Francuze, Britance, stanovnike skandinavskih zemalja pa i za ljude iz zemalja okruženja – Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Pored toga, interesantno je da je prema prošlogodišnjem istraživanju Italija rangirana tek na osmom mjestu najatraktivnijih nacija na svijetu, dok su na prvom Indijci.

Sjedinjene Američke Države su na drugom, a Švedska na trećem mjestu. Rangiranje je napravljeno analizom tisuća objava na Redditu o privlačnim nacijama, piše Žena.

Analizirane su sve objave na Redditu u kojima se spominju različiti epiteti poput termina “atraktivna”, “lijepa”, “zgodna”. Potom je sastavljen rezultat koristeći broj objava, komentara i glasova.

0%