play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH razspravljat će se i o Izbornom zakonu

Na prijedlogu dnevnog reda sjednice koji je objavljen na web stranici Vijeća ministara BiH, između ostalog, su Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o financiranju institucija Bosne i Hercegovine i Prijedlog zakona o srednjoročnom upravljanju dugom. Strategija Bosne i Hercegovine za razdoblje 2022. – 2025. godina – novi tekst, čiji je predlagač Ministarstvo financija i trezora Bosne i Hercegovine.

Bit će razmatran i Program rada Vijeća ministara Bosne i Hercegovine za 2024. godinu i izvješća o radu institucija tog Vijeća za 2023. godinu.

Prijedlog mišljenja na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine

Na dnevnom redu su i informacije o perspektivama Bosne i Hercegovine u 2024.-2026., konvergenciji BiH i konkurentnosti gospodarstva u BiH.

Državni ministri sutra će razmatrati i izvješća o radu Koordinacijskog odbora za kontrolu malog i lakog naoružanja u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu te o radu Radne skupine za međusobno i međusobno usklađivanje propisa o oružju i streljivu. acquis EU.

Na predloženom dnevnom redu je i Nacrt mišljenja na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, Informacija o Godišnjem planu obuke i vježbi pripadnika i postrojbi Oružanih snaga BiH u inozemstvu za 2024. godinu – II. krug glasovanja, Prijedlog odluke o dopuni Odluke o osnivanju Povjerenstva za suradnju s NATO-om BiH – II. krug glasanja i pod oznakom Povjerljivo Izvješće o radu Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

0%