play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Mrak film se vraća na velika platna. Snima se novi nastavak

Mirak film vraća se na velika platna. Naime, Paramount i Miramax prave nastavak filma za koji očekuju da će se početi snimati na jesen, otkrio je Paramount na CinemaConu u četvrtak, piše The Hollywood Reporter.

Kultna parodija horor žanra prvi puta je objavljena 2000., samo nekoliko godina nakon što su Vrisak i Znam što si radila prošlog ljeta zavladali žanrom. Dugometražni film redatelja Keenena Ivoryja Wayansa zaradio je 278 milijuna dolara diljem svijeta, a u njemu su glumile Anna Faris i Regina Hall. Film je imao i četiri nastavka, a posljednji, redatelja Malcoma D. Leeja, objavljen je 2013. godine.

Mrak film je u svim nastavcima parodirao horor, a od izlaska posljednjeg nastavka, žanr se razvio i dosegao nove visine, postavši jedan od rijetkih koji kontinuirano privlači publiku u kina. Novi nastavak također dolazi samo nekoliko godina nakon što je Vrisak 2022. toj franšizi dao novi život. Drugim riječima, postoji mnogo novog materijala koji Mrak film može ismijavati.

Zasad nema informacija o tome hoće u novom nastavku glumiti originalne zvijezde filma ili će imati potpuno novu glumačku postavu, a premda Paramount nije otkrio datum izlaska filma, očekuje se da će 2025. godine stići u kina.

0%