play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Boris Gučanin-Gazibarić osuđen na 10 godina zatvora zbog nesreće u kojoj je poginuo Imran Pašalić

Boris Gučanin-Gazibarić osuđen je na deset godina zatvora zbog izazvane prometne nesreće u lipnju prošle godine kod Novog Travnika u kojoj je poginuo 12-godišnji Imran Pašalić iz Zenice.

Kantonalni sud u Novom Travniku u vijeću sastavljenom od sudaca Lazarela Porić, Edvin Kokić i Aida Pezer-Alić, donio je presudu kojom je 23-godišnji Boris osuđen na deset godina zatvora, a u vrijeme kazne biti će uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru, a uz kaznu zatvora, izrečena mu je i sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od dvije godine od dana pravomoćnosti presude bez računanja vremena izvršenja kazne zatvora.

U presudi se navodi da je Boris 10. lipnja nakon cjelovečernjeg boravka u ugostiteljskim objektima na području Livna i konzumiranja alkohola sa 1,35 promila sjeo u automobil Audi A3 sa P. B. te oko 5:50 sati u Novom Travniku na magistralnom putu M-16.4 gdje je ograničenje 50 kmh vozio brzinom od 102 kmh prešao na lijevu kolovoznu traku gdje je udario u Peugeot 108 kojim je upravljao I. S. dozvoljenom brzinom od 50 kmh.

U Peugeotu su još bili saputnici I. P., E. O. i S. O. koji su zadobili teške tjelesne ozljede, dok je saputnik u Audiju B. P. zadobio lakše tjelesne ozljede.

Uslijed zadobivenih ozljeda 12-godišnji Imran Pašalić iz Zenice je preminuo dok su teško ozlijeđene tri osobe.

Predsjednik karate kluba u kojem je Imran trenirao, Emir Skopljak je kazao da je pravda djelimično zadovoljena.

izvor:klix.ba

0%