play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Jelena Rozga ima novu pjesmu. Nešto moderno, a opet “staro” i u Rozga stilu

Jelena Rozga predstavila je spot za novu pjesma Od čega sam ja.

Pjesma je nastala kao plod suradnje između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, upravo Ivan Huljić potpisuje tekst i glazbu pjesme.

“Budući da si Jelena i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pjesma Od čega sam ja savršeno se uklapa u takvu ‘životnu filozofiju’, što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva kroz koje su se zasigurno dobro upoznali. Upravo ovom suradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju”, stoji u priopćenju medijima.

“Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu, i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji”, rekla je Jelena.

Spot za pjesmu potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju Minut srca mog.

Fanovi su oduševljeni – “Drago mi je što je krenula u modernom smjeru, sa bangerom. Već je dosadilo sto je posljednih godina izbacivala samo mirne balade. Falila je ovakva Rozga”, “Odlična! Napokon u moru šunda i kiča koje vlada regionalnom scenom, nešto moderno, a opet “staro” i u Rozga stilu. Bravo!”, “Dogodine Rozga s ovakvom nekom pjesmom interno na Eurosong u Hrvatskoj”, “Odlicna kao i uvek! Ali ova je vrh pesma i spot! Bravo Jelena!”, neki su od komentara.

0%