play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Baby Lasagna povećao prednost na kladionicama za Eurosong

Još od održavanja izbora za pjesmu koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu i pobjede Baby Lasagne, susjedima kladionice predviđaju uspjeh, a čini se što se natjecanje približava šanse su im sve veće.

Naime, na stranici Eurovision World na tabeli koja predviđa pobjednika na Natjecanju za pjesmu Eurovizije na prvom mjestu je Hrvatska koja je povećala prednost u odnosu na Ukrajinu koja je druga.

Prošli tjedan, nakon što su sve države koje sudjeluju objavile tko će ih predstavljati, Hrvatskoj su kladioničari predviđali 15 posto šanse za pobjedu, a ovaj tjedan Baby Lasanga ima 4 posto više šanse.

Prva četiri mjesta na tabeli ostala su nepromijenjena u odnosu na prošlotjednu verziju, a drugi su ukrajinski predstavnici alyona alyona & Jerry Heil s 12 posto šanse što je jedan posto manje nego ranije.

Slijedi Italija i Angelina Mango s pjesmom “La Noia” kojoj su šanse pale za 3 posto, a nakon njih na listi je Švicarska s 9 posto.

Marko Purišić ili Baby Lasagna je u finalu Dore, odnosno hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije od publike dobio 247 bodova, a od žirija ukupno 74 boda. Odmah po objavi njegova pjesma postala je hit među gledateljima, a posljednjih dana dijele je i fanovi Eurosonga te ga često porede s prošlogodišnjim predstavnikom Finske Kaarijom.

Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u Švedskoj u Malme Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.

0%