play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Obavijest o upisu djece u prvi razred u KŠC Petar Barbarić Travnik

Katolički školski centra „Petar Barbarić“- Osnovna škola Travnik vrši predbilježbu djece za upis u prvi razzred u školskoj 2024./2025. godini.

Informiraju se roditelji/skrbnici djece koja do 1. ožujka 2024. godine navršavaju pet godina i šest mjeseci života da će se predbilježba za upis u prvi (I.) razred devetogodišnjeg osnovnog obrazovanja u školskoj 2024./2025. godini vršiti u Tajništvu Škole svakim radnim danom od 11 do 14 sati u razdoblju od 4. 3. 2024. do 22. 3. 2024. godine ili putem upitnika prijavom na
link na službenoj web-stranici Centra ( www.ksc-travnik.net ).

Predbilježba djece obavlja se radi pravovremenog planiranja upisa u prvi razred te organiziranja programa obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Osnovna škola Travnik nudi i mogućnost pohađanja produženog/cjelodnevnog boravka učenika svakim radnim danom od 7 do 17 sati.

O terminima procesa ispitivanja zrelosti učenika za polazak u školu i liječničkog pregleda prijavljene djece te dostavi potrebne dokumentacije za upis u prvi razred roditelji/skrbnici bit će pravovremeno informirani putem web-stranice Centra.

Budite dio Sustava katoličkih škola za Europu i kroz partnerski odnos sudjelujmo u promicanju odgojno obrazovnih vrijednosti.

0%