play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Rozga otkrila kako se ne voli fotografirati i kako uživa u druženju s ljudima koji joj ne crpe energiju

Jelena Rozga je nezaobilazna dalmatinska pop ikona, regionalna je zvijezda i njeni koncerti su uvijek rasprodani.

“Sjećam se po odlasku iz grupe Magazin i rada na prvom albumu, dok nismo uopće znali kome će ta nova Jelena Rozga pjevati. Publika nije tada pokazala poseban interes za taj album “Oprosti, mala”. U to vrijeme su krenuli problemi sa zdravljem, problemi sa štitnjačom, koncerti na kojima je bilo svega dvadesetak ljudi. Za to tada nisam bila spremna. Ali dobro, to je sve škola, i sve je to prošlo. I evo me, živa i zdrava”, duhovita je pjevačica.

Rozga ističe kako na početku solo karijere nije znala reći ne, ali da je danas to naučila. Uspjeh je manje se stresirati. Danas se druži s ljudima koji joj odgovaraju i koji joj ne crpe energiju. “Što bih promijenila?  Vjerojatno bih više slušala svoje tijelo i više se odmarala. Trebalo je tu puno strpljenja i rada, ali uz mene je tada bila obitelj Huljić koja mi je strahovito pomogla na tom putu”.

“Ne volim se fotografirati. Nikada to nisam voljela, iako će vjerojatno ljudi pomisliti da mi je to dio posla pa bi mi trebalo biti lako. Ne pamtim koliko sam imala naslovnica Glorije, samo pamtim koncerte”, iskrena je Jelena.

0%