play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

“Plesna Čarolija u Vitezu: Mala Srca Velikih Umjetnika Zrače Osmijehom”

U srijedu, 28. veljače 2024. godine, s početkom u 18 sati, Kongresna dvorana hotela Central u Vitezu bila je poprište završnice projekta pod nazivom “Ples i mašta mogu svašta”. Okupljeno je 80 djece u dobi od 3 do 9 godina, koji su zajedno s svojim mentorima predstavili rezultate svog petomjesečnog rada. Kroz četiri tematske koreografije – Slatkiši, Vjeverice, Bubamare i Pčelice – mališani su oduševili prisutne svojim maštovitim kostimima, stvarajući prekrasan spoj kreativnosti, plesa i tematskih priča.

Iza ovog značajnog projekta stoji Sportski plesni centar LDF, koji sljedeće godine obilježava 30 godina uspješnog rada. Dejan Brkić, voditelj plesnog centra LDF, izrazio je zahvalnost svima na suradnji i podršci tijekom ostvarivanja ovog divnog projekta. Naglasio je ponos zbog uloženog truda, discipline te istaknuo da je najveća nagrada bila osmijeh na licima sudionika i posjetitelja manifestacije.

Svi sudionici su nagrađeni certifikatima i poklonima, a kao iznenađenje na kraju događaja, pušteno je preko 200 balona. Ovaj projekt se provodi u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD 2), financiranog od strane Europske unije i provedenog od strane Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) uz podršku Općine Vitez.

Projekt je integralni dio Regionalnog Programa o Lokalnoj Demokraciji na Zapadnom Balkanu, koji se financira od strane Europske unije u Bosni i Hercegovini i provodi putem UNDP-a Bosne i Hercegovine. Realizacija projekta odvija se uz svesrdnu podršku Općine Vitez.

0%