play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Upisi u dramski studio Centra za kulturu Travnik

Dramski studio Centra za kulturu općine Travnik poziva svu djecu i mlade uzrasta od 7 do 18 godina, osnovci i srednjoškolci, da se uključe u rad dramskog studija i upoznaju se sa ljepotama svijeta teatra. Također, ovo je idealna prilika da pokažu, otkriju svoje talente, te svakako se zabave i nauče mnogo toga korisnog i svrsishodnog. Rad kroz teatar čini nas jačima, sigurnijima i zasigurno oblikuje našu ličnost na bolje.

Prijave su do kraja mjeseca veljače 2024., godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti na broj: 030 511 907 svaki radni dan od 8 do 16 sati, preko službenih stranica Centra (Facebook i Instagram) ili osobno u prostorijama Centra za kulturu općine Travnik.

Dramski studio Centra zabilježio je zapažene rezultate tijekom godina rada i djelovanja. Usmjerio je mnoge generacije mladih kvalitetom kadra, talentom i predanim radom djece, te njegova primarna uloga jeste edukativno-odgojnog karaktera usmjerna na ljepotu teatarske umjetnosti, razvijanje privrženosti za istu, kao i vrednovanje osobnog rasta i razvoja kroz mogućnosti koji ovaj proces, tj. rad sa djecom nudi.

Centar je omogućio sve resurse za razvijanje ove misije, te je važno istaći da je ovaj proces rada, koji ima dugoročne benefite za djecu i mlade, besplatan.

0%