play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Počinje Uzbudljiva Sezona Pikado Lige u Vitezu

Vitez će uskoro biti scena uzbudljivog pikado natjecanja jer se bliži početak Pikado lige s impresivnim nagradnim fondom od 3500 KM. Svi ljubitelji pikada mogu se pripremiti za 18 nezaboravnih turnira tijekom naredna 4 mjeseca, a prva runda započinje 3. ožujka.

Mjesta gdje će se održavati turniri su raznolika i pružaju odlično okruženje za natjecanje – od @pivnica.pg do @caffe_cocktail_bar_godfather, pa sve do @knd.vitez. Svaki od 18 turnira zahtijeva uplatu od 20 KM (10 KM za sam turnir i 10 KM za fond lige), a entuzijastični igrači imaju priliku osvojiti ne samo novčane nagrade već i bodove koji će utjecati na ukupnu tablicu.

Sustav bodovanja nagrađuje dosljednost i uspješnost, pružajući svakom igraču jednaku priliku za osvajanje vrijednih nagrada. Igrači će se natjecati u formatu 501 double out, a liga će trajati punih 18 tjedana, s jednim turnirom svaki tjedan.

Za sve dodatne informacije, poziv ili poruka na broj WhatsApp 063407252 ili posjetite Instagram i Facebook stranicu @pikado_klub_vitez. Ovo je prilika za sve pikado entuzijaste da se pridruže i dožive uzbuđenje ovog sportskog događaja u Vitezu. Vidimo se na strelicama!

0%