play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Redatelj Sam Mendes planira snimiti četiri filma o Beatlesima

Stižu nam četiri biografska filma o legendarnim Beatlesima. Naime, John, Paul, George i Ringo dobit će zasebne filmove koji će biti objavljeni iste godine.

Redatelj Sam Mendes planira snimiti četiri odvojena filma, po jedan iz perspektive svakog člana legendarne četvorke.

Oni će se susresti kako bi ispričali zadivljujuću priču o najvećem bendu u povijesti, kako stoji u saopćenju javnosti. Riječ je o vrlo ambicioznom projektu jer je premijera sva četiri filma zakazana za istu godinu – po svemu sudeći 2027. će u povijesti kino dvorana ostati zapamćena kao Godina Beatlesa.

Iza ovog projekta stoji studio Sony Pictures Entertainment, koji će financirati i distribuirati sva četiri filma, piše Journal.

Pojedinosti o planovima izdavanja bit će objavljene kasnije, no u najavi je naznačeno kako će strategija biti “inovativna i revolucionarna”. Bend je kroz povijest bio tema različitih dokumentaraca, no ovo je prva prilika da ćemo njihovu priču vidjeti u formi igranog filma.

“Počašćen sam što pričam priču o najvećoj rock grupi svih vremena i uzbuđen što mogu izazvati značenje pojam o tome što to čini odlazak u kino“, kazao je Mendes.

A sjajna je informacija kako ga u ovom projektu podržavaju i živući članovi benda, Ringo Starr i Paul McCartney, što nam daje naznaku kako će planirani filmovi uspješno zaviriti iza kulisa jednog od najpopularnijih bendova svih vremena.

0%