play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

“Novotravničke mažoretkinje” slave 13. rođendan

“Novotravničke mažoretkinje”, u subotu, 24. veljače, slave 13. rođendan te ih je tim povodom danas ih je primio načelnik Stjepan Dujo.

Nakon kraćeg prigodnog programa na središnjem gradskom trgu gdje su pokazale ljepotu pokreta i umijeće izvođenja zadatih figura u zgradi Općine Novi Travnik razgovarale su s načelnikom o planovima za naredni period. Osim lokalnih natjecanja i manifestacija na kojima će sudjelovati istaknule su planove za odlazak na međunarodno natjecanje u Italiji, a bilo je riječi i o festivalu “Kinora” koji će se ove godine održati u Rami.

Mažoretkinje okupljaju  preko 60 djevojčica i djevojaka koje treniraju u četiri dobne skupine. Ljepotom pokreta ali prije svega odgovornošću prema dogovorenim obvezama i pozitivnim stavom prema životu i lokalnoj zajednici ove mlade dame istinski su ukras našega grada i općine te s ponosom pronose ime Novoga Travnika u domovini ali i izvan nje.

Nikolina Lukić, voditeljica “Novotravničkih mažoretkinja” zahvalila se načelniku i suradnicima na dobrodošlici i potpori Općine te izrazila spremnost da svoj rad održe na visokoj razini s težnjom da se on unapređuje u svim segmentima.

Zahvalnicom su darivale načelnika a on njih ružama i umjetničkom slikom za njihov novi radni prostor.

0%