play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Sutra ne propustite Novotravički pokladni karneval

I ove godine očekuje nas mnoštvo sudionika i  raznolikost maski na tradicijskoj pučkoj kulturno zabavnoj manifestaciji pod nazivom Pokladni karneval Mačkare 2024 u Novom Travniku.

Organizator, HKD Napredak podružnica Novi Travnik osigurao je nastup petnaestak maskiranih i razdraganih skupina, od polaznika dječjih vrtića, osnovnih škola, folklornih skupina do drugih plesno umjetničkih skupina.  Oni će svoju maštovitost pokazati građanima na ulicama Novog Travnika i na trgu ispred Gradske sportske dvorane. Sve će svojim nastupom obogatiti Limena glazba Lašva iz Nove Bile koja je također redoviti sudionik novotravničkog karnevala.

Karnevalska povorka krenut će ulicama Novog Travnika u utorak, 13. veljače 2024. u 16 sati i 6 minuta. Osim što će skupine nastojati svojim nastupima osvojiti naklonost posjetitelja, istodobno će se natjecati za nagradu koju je organizator osigurao za najbolju masku.

Kao i uvijek očekuje se da će kralj i kraljica karnevala milom ili silom dobiti ključeve grada i upravljati novom republikom makar dvadeset i četiri sata.

Za sve nedaće, temeljem prikupljenih dokaza tijekom godine, sročena je optužnica za optuženika Krnju. Ista će biti objelodanjena a predviđena kazna primijenjena na licu mjesta.

Maskirajte se i vi i pridružite se ovoj veseloj povorci!

image description
0%