if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Neka, Ja Ću! 3. Epizoda je magično OBJAVLJENA!

MAGIJA, TRIK, ILUZIJA ILI DAR OD BOGA

I ove sedmice ekipa podcasta “Neka, ja ću …”, najavljuje sadržaj koji će vas nasmijati do suza, zabaviti, a najbolje od svega možete epizodu gledati sa ukućanima u susret novoj radnoj sedmici. Razloga je mnogo zašto smo i mi podržali talentiranu ekipu, koja je za relativno kratko vrijeme opravdala očekivanja publike, bar sudeći po broju pregleda na online platformama ali i odabiru gostiju.

Od deset konvertibilnih maraka lako je napraviti dvadeset, i ne , ovo nije još jedan biznis slogan, ovo je trik kojeg je premijerno za publiku podcasta
“Neka, ja ću …”, izveo mađioničar Almir Panjeta. Skromni gospodin sa šeširom za sebe kaže da budi kada hoće, radno vrijeme mu je prilagođeno činjenici da radi onoliko koliko mu je zabavno, a mjesečna zarada je u visini plaće državnog parlamentarca. Bili smo iznenađeni odlukom da mađioničar Panjeta našem Dejanu povjeri svoj čarobni štapić, čak i na nekoliko minuta, ali i najavom da Donald Trump i Joe Biden dobijaju konkurenciju na predstojećim Predsjedničkim izborima.

Mnogo je razloga zašto Almira Panjetu vole sve generacije naših sugrađana i oba spola, i zbog čega nikako ne biste trebali da propustite narednu epizodu koju vam je pripremila ekipa podcasta “Neka, ja ću …”.

0%