play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Angelina Mango predstavljat će Italiju na Eurosongu

Angelina Mango s pjesmom “La noia” pobjednica je 74. Glazbenog festivala Sanremo te će Italiju predstavljati na Eurosongu.

Ova mlada kantautorica ujedno je i žena koja je nakon dugih deset godina uspjela s pobjedničkog trona najspektakularnijeg talijanskog festivala svrgnuti svoje muške kolege.

Angelina će Italiju predstavljati u svibnju na Eurosongu u Švedskoj, što je potvrđeno na press konferenciji Raija.

Simpatična 22- godišnjakinja ističe kako muziku voli od malih nogu, što ne čudi, jer je ona kćerka poznatog talijanskog glazbenika Pina Manga i pjevačice Laure Valente, a njen menadžer radi i s dosadašnjim pobjednicima Sanrema Marcom Mengonijem i grupom Maneskin.

Angelina iza sebe već ima četiri platinaste i dvije zlatne ploče, rasprodanu turneju, te mnogobrojna glazbena natjecanja na kojima je odnijela pobjedu.

“Glazba Angeline Mango je mješavina koja spaja različite utjecaje, uključujući talijanski i američki rap, R&B i instrumentalnu muziku, koji joj omogućavaju raspon između različitih žanrova i donose svježinu i originalnost na pozornicu, popraćenu intenzivnom i punom emocija. U svojim pjesmama kantautorica se bavi relevantnim temama poput tjeskobe GenZ-a, ljubavi, potrebe za slobodom i vrijednosti obitelji, povezujući urbani stil s belcantom”, objavio je Rai na svojim službenim stranicama

0%