if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Bez struje sutra ova mjesta novotravničke općine

Zbog oštećenja srednjonaponskog 10 kV kabelskog voda, a greškom izvođača radova na čišćenju rijeke, područje novotravničke općine jutros je na kratko ostalo bez opskrbe električne energije.

Cjelodnevnom intervencijom djelatnika novotravničkog elektra, a i u kasnim večernjim satima, otklonjen je samo jedan dio oštećenog kabelskog voda. Obzirom da je tuđom nepažnjom pričinjena materijalna šteta na elektro infrastrukturi, pred radnicima novotravničkog elektra je duga radna noć, i još se ne zna kada će radovi biti završeni.

Dragana Lujanović – Mlakić, voditeljica elektro-distributivnog centra Novi Travnik, za Drukčiji radio najavila je nove kratkotrajne prekide u opskrbi električne energije za pojedna naselja.

Tako će u subotu (10.02.) u jutarnjem terminu od 07:00 do 08:00 sati bez struje biti sljedeća naselja : Bučići, Stojkovići, Nević Polje, dio Rankovića, dio ulice Stjepana Tomaševića, Ratanjska, Novo Naselje te poslovna zona Neobarje.

Razlog u prekidu dotoka električne energije za spomenuta naselja i djelova grada je izvođenje radova i vraćanje uklopnog stanja na dalekovodu Nević Polje – Aerodrom.

0%