play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Upišite imena likova iz Prijatelja u google. Evo šta će se dogoditi

Iako je prva epizoda popularne serije Prijatelji emitirana prije 30 godina, sitcom autora Davida Cranea i Marte Kauffman ne gubi na popularnosti ni danas. Naime, serija je trenutno dostupna na streaming platformi HBO Max, a nakon smrti Matthewa Perryja, popela se na prvo mjesto po gledanosti.

Fanovi serije i desetljećima kasnije proučavaju svaki detalj vezan uz šest prijatelja, no jeste li znali što se dogodi kad ime likova iz serije upišite u Google? Naime, kad u tražilicu upišete “Ross Geller” ili “Ross Friends” u gornjem lijevom kutu pojavi se ikona kauča. Klikom na ovu ikonu čuje se Rossov glas koji izgovara “Pivot”, a ekran se nagne u desnu stranu.

Ako više puta kliknete na “kauč” ekran se naginje na drugu stranu, sve dok se naposljetku kauč ne prepolovi. Referenca je to na nezaboravnu scenu u kojoj Ross, Rachel i Chandler pokušavaju unijeti novi kauč u Rossov stan.

Ako upišete Chandlerovo ime pojave se patka i pile, pernati ljubimci koje su on i Joey držali u stanu. Nakon što upišete ime Rachel Green pojavi se ikona njezine kultne frizure koja nosi nadimak “Rachelica”.

Upisivanjem Joeyevog imena pojavi se hrana te se čuje njegova prepoznatljiva rečenica “Joey ne dijeli hranu”. Ako upišete ime Monice Geller pojavi se kanta vode i spužva, a upisivanjem imena Phobe na ekranu se pojavi crna mačka te se čuje refren njene pjesme “Smelly Cat”.

0%