if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Milijun i tristo tisuća maraka za rekonstrukciju gradske infrastrukture

Pravovremenim planiranjem Općina Novi Travnik stvorila je uvjete za potpisivanje ugovora o izvođenju radova na rekonstrukciji gradske infrastrukture, prije svega prometnica ali i oborinske i fekalne kanalizacije. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.308.955,93 konvertibilnih maraka.

U zgradi Općine načelnik Stjepan Dujo danas je, nakon okončane procedure javne nabave s odabranim izvođačima, potpisao ugovore o izvođenju radova na rekonstrukciji izuzetno važnih gradskih ulica i to: Šehidska, Stjepana Tomaševića, Stjepana Radića i Ivana Meštrovića. 

“Danas imamo potpisane ugovore na tri značajna projekta u gradu Novom Travniku ukupne vrijednosti 1,3 KM. Za realizaciju i početak ovih radova rokovi su određeni, uvjetovani smo time da do kraja ljeta završimo ove projekte kako bi mogli sredstva opravdati višim razinama vlasti i kako bi mogli u budućnosti aplicirati za nove projekte u Novom Travniku. na ovaj način pozivam sve izvođače da na vrijeme počnu radove, naravno ako nas posluži lijepo vrijeme. Isto tako morat ću zamoliti građane Novog Travnika, s obzirom na to da smo zaista postali veliko gradilište, za strpljenje. Nove rekonstrukcije ulica se nadovezuju na postojeću rekonstrukciju glavne ulice tako da će ovo ljeto biti zaista burno, pod velikom bukom bagera i druge mehanizacije, ali sve za ljepši i bolji Novi Travnik. Nadam se da će i vremenske prilike poslužiti kako bi na vrijeme završili, te da se mogu započeti i drugi projekti u našem gradu.”, kazao je za Drukčiji radio načelnik općine Stjepan Dujo.

Radove na rekonstrukciji gradske prometnice u ulici Stjepana Tomaševića, od kružnog toka (Stara pekara) do ulaza u grad (Veterinarska stanica) čija ukupna vrijednost iznosi 767.006,16 KM izvodit će “Doboj putevi” dd Doboj Jug. Rekonstrukciju gradske prometnice u ulici Ivana Meštrovića – Stjepana Radića,od ulice Ive Andrića (Addiko banka) do Stjepana Radića (trgovački centar Robot) vršit će poduzeće “Ado trans” doo Visoko, a vrijednost radova je 245.115,00 KM.

Na rekonstrukciji prometnice, oborinske i fekalne kanalizacije u ulici Šehidska I faza, na potezu od Starog obdaništa do skretanja prema ulicama Mehmeda Spahe i Kulina bana, radit će “Komgrad – Ze” doo Zenica. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 296.834,77 konvertibilnih maraka.

Stručni i tehnički nadzor nad izvođenjem radova vršit će poduzeće “Radis” d.o.o. Istočno Sarajevo.

0%