play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Granična policija BiH dobila automobile kao donaciju EU

Granična policija Bosne i Hercegovine danas je preuzela vozila donacije Europske unije. Ključeve doniranih vozila ravnatelju Mirku Kuprešakoviću uručila je predstavnica Europske unije Karol Lizerot.

Europska unija donirala je 10 specijaliziranih terenskih vozila: šest pick-up vozila, tri kombi vozila i jedno vozilo za prijevoz pasa, ukupne vrijednosti 1,02 milijuna konvertibilnih maraka.

Ravnatelj Granične policije BiH izrazio je zahvalnost Europskoj uniji i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na kontinuiranoj potpori: „Izražavam duboku zahvalnost Delegaciji Europske unije u BiH i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na doniranoj vozila koja će policijskim službenicima značajno pomoći u poboljšanju operativne učinkovitosti i mobilnosti na terenu.

Hvala na dugogodišnjoj i kontinuiranoj suradnji i potpori u jačanju kapaciteta Granične policije BiH, kako u vidu donirane specijalističke opreme, tako i u vidu obuke pripadnika Granične policije BiH. Nadam se i vjerujem da će se uspješna suradnja, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti iu narednom razdoblju.“

Kao dio kontinuirane potpore Europske unije Graničnoj policiji BiH, donacija automobila je samo mali doprinos što kvalitetnijem svakodnevnom radu službenika.

0%