if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Saonice kup 2024 – Zimski Spektakl na Busovačkoj Planini

Spremni ste dokazati da ste najbolji sankaš na planini? Prilika je tu, a vaša vještina je ključ! Pokažite svoje vještine na sankama i dokažite da ste najbolji sankaš!

Saonice kup je već tradicionalno natjecanje u sankanju koje će se u 2024. godini održati u subotu 17.02. sa početkom u 12:00 sati. Ova zabavna utrka u sankanju namijenjena je za odrasle i djecu, a sve će biti uzbudljivo i praćeno različitim zabavnim aktivnostima.

Kao i prethodnih godina, svi posjetitelji su dobrodošli da se pridruže u natjecanju ili u navijanju za svoje favorite i uživaju u jedinstvenom doživljaju našeg skijaškog centra.

Ovo je sjajna prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena i povezivanje s drugim ljubiteljima zimskih sportova.

Organizatori: Ski Mići, Src Busovačka Planina i Orbis Project doo pod pokroviteljstvom Orbis Project d.o.o.

Pored utrke, svakako i dalje možete uživati u skijanju, snowboardingu i sanjkanju u mirnom okruženju, daleko od gužve i vreve velikih skijališta. Naše staze su prilagođene za djecu i početnike, ali i za one malo iskusnije koji žele poboljšati svoje vještine.

Nakon skijanja i sankanja, naši moteli nude topli i ugodni ambijent za opuštanje i uživanje u ukusnoj hrani i piću. Uz pogled na prekrasnu prirodu Busovačke planine, ovdje možete provesti vrijeme s obitelji i prijateljima uz šalicu toplog napitka ili ukusan obrok.

Očekuje vas: Natjecanje s puno uzbuđenja, prekrasna atmosfera popularnog skijališta, nagrade za najbolje sankaše, uživanje u prekrasnom ambijentu u netaknutoj prirodi.

Ne propustite priliku biti dio ovog vrhunskog događaja jer “Saonice Cup 2024” donosi sjajnu zabavu i uzbuđenje na snijegu za djecu i odrasle.

Prijave su u tijeku! Nazovite Orbis Project d.o.o. na +38763774730 i rezervirajte svoje mjesto na stazi.

0%