if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Do kraja tjedna stabilno i toplo

Tjedan koji je pred nama donosi temperature koje su neuobičajeno visoke za mjesec veljaču te će iznositi do 16 stupnjeva celzija. Međutim, od narednog ponedjeljka meteorolozi prognoziraju snijeg.

Kako je kazao meteorolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda Dženan Zulum tijekom ovog tjedna preovladavat će umjereno do pretežno oblačno vrijeme i uglavnom bez padalina, izuzev na juga i jugozapada zemlje. Padaline će biti povremene i u malim količinama.

Jutarnji minusi će se zadržati u višim područjima. Za dane vikenda se prognozira rast temperature, naročito u jutarnjim satima i intenzivnija kiša na jugu i jugozapadu zemlje. Kiša je izvjesna i na ostalim područjima.

Minimalne temperature zraka do kraja radnog tjedna varirat će između jedan i šest stupnjeva celzija u Bosni, u Hercegovini od tri do osam. Najviše dnevne temperature će se kretati od 10 do 18 stupnjeva celzija, a na jugu zemlje do 16.

“Od ponedjeljka, 12. veljače, prema raspoloživim prognoznim modelima prognozira se nastavak padalina koje bi sredinom tjedna uslijed pada temperature zraka u Bosni iz kiše prešle u snijeg”, zaključuje Zulum.

0%