if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Ravnatelj uprave za regionalni razvoj Republike Hrvatske Ivan Bota posjetio načelnika Duju

Ravnatelj uprave za regionalni  razvoj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Ivan Bota i načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo razmijenili su informacije i planove buduće suradnje na projektima koji se mogu implementirati u Novom Travniku u okviru  projekata EU.

Na sastanku održanom u uredu načelnika razgovarano je o aspektima InHerITAge projekta, a predstavljeni su i projekti kojima je Novi Travnik već aplicirao prema fondovima EU pri čemu je najviše riječi bilo o projektima koji se trebaju realizirati s Klisom (R Hrvatska) i Herceg – Novim (Crna Gora).

Razumijevajući potrebu Novog Travnika za širenjem mreže prijatelja gospodin Bota dao je potporu takvim naporima te naglasio važnost uvezivanja i suradnje s partnerima u Republici Hrvatskoj koji imaju iskustvo u pripremi i realizaciji projekata koji su od zajedničkog interesa aplikanta i Europske unije.

Mreža prijatelja Novog Travnika u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji svakako je dobar temelj za daljnje apliciranje prema projektima EU kao što Interreg i drugi a poticaj su za nastavak uspostavljanja prijateljskih veza s gradovima u okruženju i Europskoj uniji .    

0%