if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dogovoreni letovi iz Mostara za Beograd po cijeni od 56 eura

Iz Mostara u travnju kreću direktni letovi za Beograd, a zračnu povezanost Mostara sa prijestolnicom Srbije garantira ugovor koji je danas potpisan u Gradskoj vijećnici Mostara uz prigodnu svečanost.

Ugovor su potpisali čelni ljudi Grada Mostara, Air Serbia i Aerodrom Mostar najavljujući novu eru zračnog prometa za Hercegovinu. Direktor Aerodroma Mostar Marko Đuzel kaže kako je potpisivanjem ovog ugovora zaokružena čitava priča Minhen, Zagreb, Rim i Beograd.

“Kad mi kažemo da se rijetko koji aerodrom može pohvaliti sa tim, nije to prepotentno, jer ova četiri huba puno znače. Beograd ima 80 destinacija prema zapadnoj Europi i Americi, a taj tranzitni segment za naše putnike puno znači”, rekao je Đuzel.

Naglasio je da Mostar sad ima šest dogovorenih izravnih destinacija, što je rekord, jer mostarski aerodrom nikada nije imao više od tri redovna leta.

Direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia Boško Rupić je naglasio da će letovi za Mostar kretati ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Naglasio je da su karte od jutra dostupne u prodaji, a cijena istih u jednom pravcu je 56 eura dok za povratnu kartu treba izdvojiti 104 eura.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić je kazao kako je ovo veliki uspjeh za mostarski aerodrom koji se trogodišnjim radom nastojao oživjeti, a sada je povezan sa čitavim svijetom.

Podsjetimo da je prije nekoliko dana potpisan i ugovor između Aerodroma Mostar, Grada Mostara i aviokompanije SkyAlps koja će obavljati direktne letove za Minhen, Rim, Veronu i Bari tokom ljetnog reda letenja dva puta tjedno, počevši od kraja travnja.

Očekuje se da će novim zračnim linijama mostarski aerodrom konačno doživjeti procvat te ostvariti oko 50 tisuća putnika, što bi bilo više od duplo nego lani kad je zabilježeno 20 tisuća putnika.

0%