if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Župan Splitsko-dalmatinski u posjeti Središnjoj Bosni

U okviru jačanja regionalnih veza i suradnje, župan Splitsko-dalmatinske županije, Blaženko Boban, sa suradnicima i ravnateljem Uprave za regionalni razvoj, Ivanom Botom, boravio je danas u službenoj posjeti Središnjoj Bosni.

Domaćin posjete je ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Bojan Domić te zastupnik u Saboru Republike Hrvatske, Radoje Vidović.

Posjeta je započela obilaskom Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ u Travniku, simbolizirajući važnost obrazovanja i kulture u jačanju veza između dviju regija. Izaslanstvo je također posjetilo i samostan u Gučoj Gori, te Hrvatsku bolnicu „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila, naglašavajući suradnju u ovim sektorima.

U općini Vitez, planiran je susret s načelnikom Borisom Marjanovićem te posjet spomen obilježju „Osmica“, gdje će biti odana počast žrtvama i položeno cvijeće, što ističe važnost zajedničkog sjećanja i poštovanja povijesti.

Posjeta će biti zaokružena radnim sastankom s političkim predstavnicima hrvatskog naroda u SBK, s ciljem produbljivanja političkih i ekonomskih odnosa.

Izvor: centralna.ba

0%