if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Stiže novi dokumentarac o divi Celine Dion

Uskoro stiže novi komentarac o popularnoj zvijezdi Celine Dion, a progovorit će o sindromu ukočene osobe, neurološkom poremećaju koji je pjevačici dijagnosticiran.

Dokumentarac donosi priču o Dion koji prati njen život kroz godinu dana u kojoj se bori sa sindromom koji utječe na njenu leđnu moždinu i mozak.Sindrom ukočene osobe, prvi put dijagnosticiran 1956., rijedak je autoimuni neurološki poremećaj koji može uzrokovati progresivnu ukočenost mišića i bolne grčeve u donjem dijelu leđa, nogama i torzu. Procjenjuje se da pogađa jednu do dvije osobe na milijun.

“Posljednjih nekoliko godina bile su pravi izazov za mene, put od otkrivanja mojeg stanja do učenja kako živjeti s njim i kako se s njime nositi, ali da ne dopustim da me to definira”, rekla je zvijezda. Priznala je da joj nedostaju obožavatelji i da je tijekom svoje odsutnosti sa scene odlučila napraviti dokumentarac kako bi pomogla drugima koji imaju istu dijagnozu.

Dokumentarac će obilovati emotivnim, energičnim i poetskim momentima. Dion je, zbog svoje dijagnoze, odgodila nastupe u 2023. godini, a u prosincu se oglasila njezina sestra. “Nema kontrolu nad svojim mišićima”; rekla je.Dion je prodala više od 250 milijuna albuma tijekom svoje 40-godišnje karijere, a nedavno se pojavila u romantičnoj komediji “Love Again”. Još uvijek nije poznat datum izlaska dokumentarca, ali poznato je da ga režira Irene Taylor, inače nominirana Oscarovka. Datum objave dokumentarca još nije poznat.

0%