play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Fani Stipković nedavno poslata majka, a uskoro će i biti i baka

Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji prošle godine, a njen će suprug, prema pisanju stranih medija, ubrzo postati i djed.

Nekadašnji nogometaš Real Madrida iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju. Kako prenose mediji, njegov sin i djevojka očekuju dijete, što čini Fani bakom. Hierro je legenda Real Madrida, bivši kapetan kluba, a trenutno je direktor meksičkog kluba Chivas. Zaruke su pale u Meksiku na zimu 2021. kada je par bio dvije godine skupa. U rujnu su uživali u intimnoj ceremoniji vjenčanja u Meksiku.

– Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu – izjavila je Fani neposredno nakon vjenčanja.

Inače, rođena na Korčuli, Stipković je kao manekenka otkrivena sa 17 godina. Roditelji su je poslali na fakultet u Zagreb gdje se preselila sa svojim bratom.

– Studirala sam novinarstvo, a u slobodno vrijeme radila kao manekenka. Htjela sam se osamostaliti vrlo mlada i to sam i postigla, naporno radeći. Provela sam 7 do 8 godina radeći kao manekenka u Hrvatskoj i radila sam bookinge po cijelom svijetu – ispričala je.

0%