play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Gradska knjižnica Novi Travnik predstavlja novi vizualni identitet

Gradska knjižnica Novi Travnik, dobila je svoj potpuno novi vizualni identitet. Ovo je prvi put u povijesti knjižnice da je dobila svoj prepoznatljivi vizualni pečat, a glavni kreator ovog novog izgleda je novotravnički fotograf Nikola Franjić.

Novi vizualni identitet donosi svježinu i suvremeni pristup, odražavajući vibraciju kulture i obrazovanja koje Gradska knjižnica Novi Travnik nastoji ponuditi svojim posjetiteljima. Ključni element ovog transformirajućeg koraka je novi logotip, koji je pažljivo oblikovan kako bi održavao autentičnost i identitet zajednice.

Franjićeva sposobnost hvatanja suptilnosti lokalnog urbanog pejzaža i duha zajednice očituje se u jednostavnom, ali snažnom dizajnu logotipa. Logotip je inspiriran knjižničnom tematikom, ali istovremeno prenosi osjećaj povezanosti s lokalnim urbanim okolišem.

“Raditi na stvaranju vizualnog identiteta za Gradsku knjižnicu Novi Travnik bio je veliki izazov, ali i čast. Želio sam stvoriti nešto što će odražavati bogatstvo kulture i obrazovanja koje knjižnica nudi, istovremeno da bude jednostavno i skromno. Nadam se da će novi logotip potaknuti interes ljudi za istraživanje svijeta knjiga, mašte i znanja”, izjavio je Nikola Franjić.

Novi identitet Gradske knjižnice Novi Travnik ne samo da obogaćuje njezinu vizualnu prisutnost, već također naglašava važnost knjige i obrazovanja u lokalnoj zajednici.

Uz novo ruho, knjižnica se priprema za nove izazove i prilagodbe suvremenim potrebama čitatelja. Ova inicijativa ne samo da doprinosi kulturnoj sceni Novog Travnika, već i pokazuje važnost lokalne suradnje, podrške i promicanja umjetničkih talenata. Novi vizualni identitet Gradske knjižnice Novi Travnik predstavlja korak prema budućnosti, ukazujući na otvorenost za promjene i kontinuirano ulaganje u kulturnu zajednicu.

0%