if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Tony Cetinski i Adi Šoše objavili duet ‘Sve ili ništa’

Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih, ali i najomiljenijih glazbenika ovih prostora i šire, uvijek spreman na nešto novo, predstavlja nam duet s Adijem Šoše ”Sve ili ništa”.

Dugoočekivanu suradnju Tonyja sa mladim i perspektivnim Adijem, koga već obožavaju diljem regije, ujedinila je pjesma Amila Loje, zaslužnim za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Inače, ono što im je obojici zajedničko jest to da su u više navrata imali priliku surađivati sa spomenutim autorom, koji za njih ima samo riječi hvale, a sada imaju i zajedničku pjesmu ”Sve ili ništa”. 

‘Pjesma “Sve ili ništa” je napisana prije sigurno tri godine i sto se mene tiče nije mogla dobiti bolje izvođače.

Dva sjajna vokala koja su se savršeno uklopila i  sa kojima mi je uvijek veliko zadovoljstvo surađivati’, istaknuo je Amil.

Što je prethodilo ovom autorsko izvođačkom tandemu i kakve je utiske ostavilo na njih, ispričali su Tony i Adi,  ‘Do suradnje je došlo na inicijativu Amila Loje kojeg smatram najbitnijim čovjekom moje karijere, a ujedno i Tonyjev povremeni suradnik. Demo za ovu pjesmu ”Sve ili ništa”, snimio sam još prije tri godine, čisto da imamo radnu verziju. Potom je Amil poslao Tonyju, bez ikakvog pritiska, i jednostavno je jedna stvar vodila drugu i evo nas tu gdje jesmo. Velika je čast surađivati s Tonyjem, jer sam odrastao uz njegovu glazbu, zaljubljivao i bio ostavljan, tako da je on nesvjesno bio dio moga života. Bez obzira što se fizički nismo sreli još uvijek, imam osjećaj kao da se znamo čitav život. Pjesma je skoro kao umjetnička himna, svi mi srcem slušamo više nego išta drugo, premda realnije nije loše ponekad i uključiti razum, posebno kada se bavite stvarima iza svjetala pozornice’, ispričao je Adi Šoše. 

Presretan sam da mogu i ja konstantno učiti i eksperimentirati, kako s novim tehnologijama, tako i s glazbom.’, a kako to zvuči kada se spoje iznimni vokali Tonyja Cetinskog i Adija Šoše na granici stvarnog i virtualnog svijeta u ”Sve ili ništa” možete poslušati i pogledati na službenom YT kanalu Tonyja Cetinskog.

Također, ovaj sjajan duet možete slušati na Drukčijem radiju, ali i na svim digitalnim servisima poput Spotifya, Deezera, Apple Musica.. kao i mnogim drugima.

0%