if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Drukčiji podcast na Drukčijem

Zanemarite sivu bh. svakodnevicu, jer na radio talase i u vaše domove stiže ekipa podcasta “Neka, ja ću”.

Odmah vam predstavljamo dio tima koji ima nešto zanimljiviji i drugačiji pristup intervjuiranju poznatih i javnih ličnosti, iz različitih branši. Lideri tima, kojem je i “Nešto drugačiji radio”, odlučio dati podršku, su Haris i Adin, koji s višegodišnjim iskustvom i znanjem rade onaj tehnički i kreativni dio posla, dok je Dejan onaj koji postavlja ugodna, neugodna ali prava pitanja i također aktivno sudjeluje u  kreativnom procesu, realizaciji i produkciji podcasta.  Zahvalni smo na podršci i nadamo se da će publika uživati u onome što radimo a što ste vi kao respektabilan medij prepoznali, i nesebično prihvatili da podržite.

Nećemo dalje trošiti riječi na predstavljanje sebe, ali javnosti ćemo se predstaviti kroz naš rad, i kao što smo rekli nešto drugačiju  stranu onih koji su uspješni, uzori djeci, humani i  društveno odgovorni. Priliku za to smo vidjeli kroz podcast koji će se emitirati jednom sedmično, nedjeljom u 20:00 sati.

Za prvo, počasno izdanje odabrali smo glumca Milana Dimića. Simbolično je, znamo kako je kultura i kulturno stvaralaštvo zanemareno od države, ali u našem, bh. glumištu rade takvi velikani, talenti, oni koji bez obzira na ekonomsku i socijalnu situaciju neumorno stvaraju, koji nesebično svoje znanje prenose na mlade, a i kako Milan u razgovoru reče, važno je biti prvi. Pitate se zbog čega? E pa to saznajte večeras. Sve vaše reakcije šaljite nam u komentare i poruke na društvenim mrežama.

0%