play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Konačno objavljen službeni trailer za Avatar

Nakon što su mjesecima objavljivali teasere i fotografije sa seta, iz Netflixa su konačno objavili službeni trailer za seriju Avatar: The Last Airbender.

Ova serija je igrana adaptacija istoimene animirane serije iz kasnih 2000-ih koju su osmislili Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko. Izvršni producent Netflixove verzije serije je Albert Kim, najpoznatiji po serijama Sleepy Hollow i Nikita.

Radnja je smještena u fantastični svijet, inspiriran azijskim i inuitskim mitologijama, koji je podijeljen na četiri nacije: Vodu, Zemlju, Vatru i Zrak. U svakoj naciji nalaze se gospodari (benderi) koji imaju moći manipuliranja jednim od ova četiri elementa. 

No, samo jedna osoba, poznata kao Avatar, ima sposobnost upravljanja svim elementima. Dužnost Avatara je održavati mir u svijetu. U ovoj priči pratimo 12-godišnjeg Avatara Aanga, koji sa svojim prijateljima iz različitih nacija pokušava vratiti mir svijetu kojim vlada stoljetni rat. 

Nakon što je trailer objavljen na YouTubeu i službenoj Facebook stranici Netflixa, u komentarima su se javili obožavatelji serije koji su oduševljeni njime.

“Ovo je sve što sam htio vidjeti! Nadam se da neću ostati razočaran”, “Zasad sve izgleda odlično”, “Ako je suditi po traileru, ovo će biti odlična serija”, “Ovo zasad izgleda kao savršena adaptacija”, “Toliko sam uzbuđena da bih mogla plakati”, “Može li veljača brže doći? Jedva čekam”, neki su od pozitivnih komentara ispod videa. 

Serija će na Netflixu početi s prikazivanjem 22. veljače.

0%