play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Prijavite se na “Red Bull Can You Make It?” izazov i doživite avanturu života

Otvorene su prijave za Red Bull Can You Make It? izazov u kojem će tročlani timovi putovati Europom i pokušati stići do Berlina za sedam dana, a njihova jedina valuta će biti limenke energetskog napitka Red Bull. Prijave su otvorene do nedjelje 31. ožujka ove godine.

Odabrani timovi sa svih kontinenata će 21. svibnja krenuti s jedne od startnih točaka u Europi, a to su Amsterdam, Barcelona, Budimpešta, Kopenhagen i Milano. Svaki član tima će predati svoj novac, kreditne kartice i osobne mobitele, a nakon toga kreću prema Berlinu u pokušaju da stignu na odredište za samo jedan tjedan.

Tijekom putovanja će timovi razmjenjivati limenke Red Bulla za sve što im je potrebno, od hrane, mjesta za spavanje pa do transporta na sljedeću lokaciju, a na njihovom putu ih definitivno čekaju brojne avanture koje će ovo iskustvo učiniti legendarnim.

Odabrani timovi će kreirati vlastitu putanju te posjećivati različite checkpointe u europskim gradovima, gdje će ih čekati raznovrsni izazovi za tijelo i duh, a njihov zadatak će biti i da ispune što više avanturističkih izazova.

Checkpoint izazovi će se održavati u nekoliko gradova širom Europe i bit će raznoliki, od avantura s Red Bull sportašima do iskustava u lokalnoj kulturi. Avanturistički izazovi će se moći obavljati u bilo kojem periodu dana i u bilo kojem gradu, a bit će se potrebno fokusirati na kreativnost uz zabavu s prijateljima i trgovanje limenkama Red Bulla.

Rezultati će biti bazirani na checkpoint i avanturističkim izazovima, kao i na tome koliko sudionici dijele sa svijetom dok ih obavljaju. Pobjednik natjecanja će biti onaj ko skupi najviše bodova, a ne onaj ko prvi stigne na cilj.

U prethodnim izdanjima izazova “Red Bull Can You Make It?” timovi su doživjeli iskustva iz snova, skakali su iz aviona, posjećivali sportske događaje visokog profila, boravili u hotelima s pet zvijezdica i još mnogo toga. Limenke Red Bulla postale su vrijedne kao gotovina, telefoni i rezervacije.

Prijave su otvorene, a proces je jednostan. Potrebno je okupiti tročlani tim, snimiti kratki video u kome ćete objasniti zašto bi vaš tim trebao biti izabran te prijaviti se putem internet stranice www.redbullcanyoumakeit.com najkasnije do 31. ožujka.

Žiri koji će odabrati najbolji tim, a koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu, napominje da je manje ponekad zapravo više. Iskrena poruka na snimku imat će veći uticaj od “ušminkanog” videa. Istaknite ono što smatrate da vaš tim čini pametnim, spremnim za putovanje i pripremljenim za avanturu života.

Tim koji bude odabran će biti pozvan da otputuje na jednu od pet europskih polaznih točaka kako bi započeo avanturu, a koja vodi daleko od kuće. Istovremeno, ova avantura će još više zbližiti članove tima, ali im pružiti priliku da se upoznaju s mladima iz cijelog svijeta jer u izazovu će sudjelovati 200 timova iz 60 zemalja.

Mladi koji su hrabri, vješti i spremni za avanturu života imaju nesvakidašnju priliku za ultimativni izazov, a to je putovanje Europom u sedam dana bez novca i mobitela, koristeći samo limenke Red Bulla kao valutu.

0%